website translator plugin


Tentative Programme Schedule For November 7, 2015

Duration Time Session SPEAKERS
60 mins 08:30 -09:30 Onsite Registration
03 mins 09:30 -09:33 Welcome and introduction to ICC 2015 Mr. Mahesh Sharda, President ICAL, India
03 mins 09:33 -09:36 Welcome Note Mr. Hardyal Singh Cheema, President NITMA, India
05 mins 09:36 -09:41 Traditional Lamp Lighting and Inauguration of ICC 2015
20 mins 09:41 -10:01 Keynote Address : "How to leverage Indian Cotton for Make in India" Mr. Manikam Ramaswami, MD Loyal Textiles, India
20 mins 10:01 -10:21 Special Address : "Global Cotton Scenario" Mr. Thomas Paul Reinhart, Paul Reinhart AG, Switzerland
04 mins 10:21 -10:25 Contribution of MCX in Cotton Eco System Mr. PK Singhal, MCX India Ltd, Mumbai
15 mins 10:25 -10:40 Address by Chief Guest Shri Sanosh Gangawar, Honourable Minister of Textiles, GoI
15 mins 10:40 -10:55 Government Innitiative and a direction towards MAKE IN INDIA Mr. SK Panda IAS, Secretary Textiles, GoI
15 mins 10:55 -11:10 Award Ceremony and launch of SANKALP (a CSR innitiative of ICAL for Cotton value chain)
05 mins 11:10 -11:15 A note of thanks Mr. Dilip Bhai, All Gujarat Cotton Ginners Association, Gujarat
20 mins 11:15-11:35 Tea Break
10 mins 11:35 -11:45 Special Address Dr Kavita Gupta IAS, Textile Commissioner, Mumbai
    Technical Session 1
30 mins 11:45 -12:15 Make in India Global perspective for Textile Chain Competitiveness Mr. Uday Gill, President (Fibres & Yarn) Indorama Ventures, Indonesia
20 mins 12:15 -12:35 Changing Cotton Scenario in China and its Global Impact Mr. Wang Shensi, Market Manager CCFGroup, China
30 mins 12:35 -13:05 Panel Discussion 1: Make in India -Future Textile Hub of the world Moderator: Mr. Sanjay Jain , Mr. VK Goyal, Mr. Prashant Agarwal, Mr. Neeraj Varma,
30 mins 13:05 -13:35 Lunch Break
    Technical Session 2
20 mins 13:35-13:55 Growing Prospects of Cotton Value Chain in Vietnam Mr. Nguyen Van Tuan- Vice Chairman of - VCOSA, Vietnam
30 mins 13:55-14:25 Affica - Sipplaier of Cotton to the growing World population Mr. Sandeep Hota, Senior Vice President OLAM, Singapore
20 mins 14:25 - 14:45 Cotton Value Chain Scenario in Bangladesh Mr. Mehdi Ali, Secretary General BCA, Bangladesh
30 mins 14:45 -15:15 Panel Discussion 2: Future of Futures and Options for India Moderator: Mr. Rakesh Rathi Mr. Mitesh Shah, Mr. Vinay Kotak, Mr. Deepak Mehta,
    Technical Session 3
10 mins 15:15 -15:25 Complimenting Fibers Mr. Ajay Sardana
20 mins 15:25 -15:45 Panel Discussion 3: Value Added Fibres Moderator Mr. Pathik Patel Mr. Rajesh Baruah, Dr. Binay Chaudhry, Ms. Anika Passi
30 mins 15:45- 16:15 Panel Discussion 4: Indian Cotton MSP & Productivity Moderator : Dr CD Mayee Mr. Ajay Jakhar, Mr. BK Mishra, MK Sharma, Mr. Ashok Thakur Mr. PJ Suresh
30 mins 16:15 -16:45 Panel Discussion 5: Indian Cotton Market Direction Moderator: G Chandrasekar Mr. Bharat Bhaiwala, Mr. Arun Shaksaria, Mr. Ashok Kapoor, Mr. Satish Arora, Mr. IJ Dhuria
05 mins 16:45 -16:50 Closing Ceremony of Indian Cotton Conference 2015
15 mins 16:50 -17:05 Fashion Show by Fabindia

ICC 2015 Sponsors

 
© 2015 Indian Cotton Conference, All Rights Reserved.